Spelguider som ljudböcker

Läsa böcker? Ibland har du kanske varken tid eller lust. Samtidigt vill du kanske lära dig något nytt, till exempel ett nytt språk eller hur du programmerar? Eller kanske förkovra dig i reseguider och spelguider. Oavsett vad du är intresserad av kommer du bli förvånad över hur mycket böcker, guider, språkkurser och annan information som går att få i form av en ljudbok. Ett koncept där du slipper läsa och endast behöver lyssna för att absorbera kunskapen.

E-böcker och ljudböcker

En E-bok är den digitala utgåvan av utgivna pappersböcker. Det innebär att du kan läsa den när du är på språng, via mobilen, datorn eller surfplattan. Ljudböcker är vad det låter som, en ljudfil som du laddar ner på valfri enhet. Ljudböcker har funnits sedan början på 1950-talet, men då i formen av rullband som spelade upp på en stor rullbandspelare. Utvecklingen av kassettbandet under 1960-talet var en revolution eftersom det nu blev allt behändigare att lyssna.

Senare blev det aktuellt med CD-skivor och portabla CD-spelare vilket inte var det smidigaste alla gånger. I dagens läge med teknikens framgångar kan du få tillgång till ett gigantiskt utbud av E-böcker genom endast några få enkla klick på din mobiltelefon. Varför inte ladda ner spelguider i digitala format? Ett utmärkt komplement till din spelupplevelse! På exempelvis https://www.sanningenomcasinon.se/ får du tips på spel, som du sedan kan våga dig på med hjälp av en spelguide i ljudboksformat.

Fördelar med E-böcker och ljudböcker

Fördelen med E-böcker och ljudböcker är att du har tillgång till ett gigantiskt sortiment, var du än befinner dig. Laddar du exempelvis ner en spelguide till valfri enhet kan du bli pokerproffs på en dag! Det finns en rad olika tjänster man kan använda som har erbjudanden för nya kunder, exempelvis att få ta del av tjänsten gratis under en period. Stora på marknaden är Storytel och Nextory. Du kan också låna E-böcker på ditt närmaste bibliotek.